Beoordelingen van Ristorante Giordano Amsterdam

Recente recensies van Ristorante Giordano Amsterdam

4 sterren na 87 reviews

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op aangegeven tijd, pizza altijd erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De margharita was helaas redelijk aangebrand en daarom wat smakeloos geworden. Jammer want we bestellen hier altijd. Rest was goed

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is een erg goed bezorg-restaurant, dat in ieder geval

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit van deze pizza met lams shawarma, die was namelijk ook van een goede kwaliteit ik zou zeggen ga zo door.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pasta en een hele goeie gevulde salade,met als extra gratis Tiramiso. Ik bestel vaker !!!

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Tournedos perfect en de rest ook.👌👌👌

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer weer prima👌

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met de pizza's was niets mis, die waren even lekker als normaal (we bestellen vaak bij Giordano). Alleen tot onze teleurstelling zat het beloofde gratis brood met kruidenboter niet bij de bestelling. De bezorger wist ook van niets. En dat was nou juist de reden dat we direct bij Giordano hadden besteld en niet bij Thuisbezorgd (waar we er ook nog punten voor hadden gespaard). Balen dus!

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend.alles vers en warm en voor. Eenredelijke prijs prima.👍👍

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

midden in de nacht de beste Pizzeria van amsterdam. was weer heerlijk smullen. bestel een keer pizza je wit niks anders meer.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt blij dat Ristorante Giordano weer open is, de beste pizza's van West.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer heerlijk de Calzone die zo lekker ruim "belegd" is met een heerlijke tomaten-gehakt-saus er over heen die uiteraard in een apart bakje er bij gelevert wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekkere pizza

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten na aangegeven tijd bezorgd. De bezorger maakte wel netjes excuses

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was deze keer minder dan we gewend zijn. Pizza was vrij aangebrand en koud. Bezorging duurde bijna 2 uur en een uur langer dan de ‘prognose’. Werd ook geen contact opgenomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en goede klantenservice. Ik had me vergist maar dat was geen probleem: 6 minuten later was de gewenste pizza klaar.

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The pizza was delicious! Also the soup was very rich in taste. The delivery was very fast. Just perfect!

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Vroeg in de middag besteld voor mijn zieke schoonzus, zou bezorgd worden om 17:45. Bestelling is nooit aangekomen, ondanks al 7x gebeld te hebben geen contact kunnen leggen. Maandag nog maar eens proberen te bellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en snel beorgd, fijn!

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief goede pizza's. Elke keer weer. Knapperige korst, goed belegd, maar niet afgeladen. Heerlijk. En snelle bezorging.

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Zeker een aanrader!!

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke en flexibele medewerkers. Ik vond de salades wat grof en niet zo vers ( duidelijk lang van te voren voorgesneden). Liever iets minder grote hoeveelheid en dan wat verfijnder. Er zat zalm in de salade i.p.v. garnalen. Was er niet bij gezegd. Melazane a la Parmiggiane was erg lekker.

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, snel bezirgd

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, superlekker en heel snel

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fungi, Heerlijke pizza!! Mag iets warmer arriveren, verder alles naar wens.

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza tonno was erg lekker

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, heerlijke pizza's en lekker toetje als extra gekregen

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEEEEEERLIJK!!! 100/100

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier al meerdere malen eten besteld. De kwaliteit en service zijn verrassend goed. Vers en zeer smakelijk, geen lopende band werk waar klanten maar bijzaak zijn. Echt een aanrader.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke pizza's!

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pasta ooit en heerlijke pizza! Het smaakt altijd naar meer!

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en goed en snel bezorgd!

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en Super Goedkoop!

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat langer dan aangekondigd via de telefoon. Anders had ik ze zelf graag bij het restaurant opgehaald.

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrr Lekker

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere pizza's bij Giordano!!

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bakje kruidenboter leek al eens gebruikt te zijn door een vorige klant, daarom was het misschien ook gratis .... de pizza's waren OK, de bruchetta was met een laag hele dikke mozza, misschien wel iets té dik, maar wel lekker hoor....

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mag wat minder vet voor de zalm en zeevruchten pasta

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 x op een rij lauw en koud

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en snel!

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The driver could not find my place and the pizza arrived 1 hour later the expected delivery time and of course it arrived really cold. I could not eat it... last time I order here.

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was niet voor gesneden.. heb hem moeten scheuren om te kunnrn eten. Verder was de pizza wel heerlijk! Mvg jannes

, 13-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas waren slap ondanks dat ik had gevraagd doorgebakken. 1 pizza leek alsof die maar heel even in de oven had gezeten

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, super service!

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten wederom!

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed gevulde calczone( was niet meer zo warm) maar wel heerlijk fantastische salade

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en goede service

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en wederom top!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, snelle service ! Deze mag wat mij betreft best op een fiets afgeleverd worden! Ik heb het helaas niet zo op brommertjes en we wonen dicht bij!!! Broodje met kruidendokter erbij is heel erg sympathiek maar met een lekkere pizza heb ik meer dan genoeg gegeten!

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEEEEERLIJK!!

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik verwacht van een bruschetta iets anders dan een kaas-en-tomaat salade met een paar sneetjes geroosterd brood erdoorheen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, goede prijs-kwaliteit. En lekker broodje met kruidenboter er bij.

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, Keurig op tijd bezorgd door een aardige koerier! ga ik weer doen!

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere lasagne. Ik kreeg gratis brood met kruidenboter van het huis, erg attent. De bezorger was snel en erg vriendelijk. Prijs-kwaliteit erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, goed belegd met verse ingrediënten.

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PERFECT!!

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks festiviteiten in de wijk toch snelle bezorging! Heel fijn dat men met gepast wisselgeld komt.

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en een top pizza,echt super!!!!

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza en goeie groentesoep ik mis ramazotti maar dit is een goeie vervanger!!

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was weer een heerlijke pizza. En een super nette snelle bezorging. Top

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, geen geweldige pizza maar ook niet heel duur natuurlijk! Prijs kwaliteit verhoudong was prima.

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en snelle en vriendelijke bezorging!

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hadden de bestelling niet goed doorgekregen dus moest na 2 uur bellen om alsnog bezorgd te krijgen. Daarna wel netjes afgehandeld en snel geleverd. Plus nog een presentje bij de bestelling als goedmaker.

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je kunt Ramazzotti wel overnemen, maar neem dan ook de kok over. Van super smeuïge pizza's naar een droge hap. Jammer....Ik ga op zoek naar een andere pizzeria.

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld, en ik moet zeggen ik sta versteld. Het eten bij Giordano is vers puur en gewoon heerlijk. Complimenten aan kok van restaurant Giordano ik ga hier vaker bestellen!